Butlaroo & enterprise

Uw uitdaging, onze oplossing

Waarom kiezen voor Butlaroo?

Grandcafés, stadions, bungalowparken, campings en servicebioscopen. Het is slechts een greep uit de vele concepten waar Butlaroo ingezet wordt als serviceoplossing. Wij kijken altijd samen met onze partners op welke manier Butlaroo binnen het concept past om het beste resultaat te bereiken.

Werkt op ieder apparaat.

Doordat Butlaroo werkt met een webapplicatie, kan het draaien op verschillende toestellen. Zo werkt Butlaroo op smartphones, tablets, bestelzuilen, smartwatches, computers en tv’s.

Mobiel betalen.

Laat uw gasten betalen via hun eigen smartphone. Gemakkelijker voor uw gasten en gegarandeerd veilig. Zo ondersteunt Butlaroo iDeal, PayPal, Maestro, MasterCard, Visa, Bancontact & VPay.

logo
logo
logo
logo

Uw branding, onze app.

Ieder concept is uniek en heeft zijn eigen huisstijl. Met Butlaroo proberen wij dit zoveel mogelijk over te nemen zodat uw gasten genieten van een ononderbroken ervaring. Dit doen wij door uw eigen logo bovenaan de menukaart te zetten, uw kleuren over te nemen en uw eigen foto’s te gebruiken van alle gerechten.

Bekijk cases

Uw omzet verhogen met de up & cross selling tool.

Om uw gast zo goed mogelijk te bedienen kunt u extra opties aan een product hangen, geheel naar eigen wens. Zo kan je bij een kopje koffie vragen of ze ook een lekker stukje appelgebak willen, een fles water naast een fles wijn of gasten zelfs hun eigen burger laten samenstellen.

Volledig geïntegreerd met uw eigen kassasysteem.

Wij zijn er om uw leven voor u gemakkelijker te maken, niet moeilijker. Daarom valt Butlaroo volledig te integreren in uw eigen kassasysteem. Hierdoor hoeft u niet te investeren in extra apparatuur en heeft u geen extra handelingen.

Uitgebreide statistieken voor nieuwe inzichten.

Via het Butlaroo dashboard heeft u altijd inzicht in uitgebreide statistieken en resultaten van de afgelopen dagen, maanden of jaren.

 • Aanbiedingen & Meldingen beheren

  Beheer uw eigen meldingen die in de applicatie worden uitgelicht.

 • Inzichten en statistieken

  Altijd toegang tot het uitgebreide statistieken interface.

 • Altijd de volledige controle

  Pauzeer de dienst met één druk op de knop.

 • Flexibel

  Geen maximum aan bestellocaties of bestellingen per maand. Wijzig het aantal bestellocaties eenvoudig elke maand.

logo

Starten met Butlaroo in uw zaak

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Klant worden van Butlaroo

Bekijk de tarieven

Naar de tarieven

Philips Stadion & Butlaroo

Het Philips Stadion, het thuisfront van PSV en onze trots. Niet vanwege PSV, maar vanwege onze samenwerking. Samen hebben wij er namelijk voor gezorgd dat het Philips stadion het eerste stadion in de wereld is met Seat Service! In de business lounge zijn meer dan duizend stoelen voorzien van een sticker met een QR-code, die gasten kunnen gebruiken om met Butlaroo in te loggen. Hierdoor kunnen de gasten gemakkelijk hun hapjes of drankjes te bestellen, zonder nog maar iets van de wedstrijd te missen.

logo
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×