COVID-19 & Butlaroo

Als gevolg van het aantal besmettingen moeten sociale contacten zoveel mogelijk beperkt worden. Daarom zijn er speciale regels voor de horeca. Naast de vele beperkingen die deze restricties met zich meebrengen biedt het ook enorme kansen. Welke kansen heeft het Butlaroo platform uw zaak te bieden?


Verhoog de mate van hygiëne en verminder het directe persoonlijke contact

Niet tussentijds de menukaart afdoen met een doekje? Laat uw gasten gemakkelijk en snel de menukaart inkijken via hun eigen telefoon. Tijdens het inkijken kunnen de gasten direct aangeven wat ze graag willen hebben!


Meer efficiëntie

Naast de gewonnen efficiëntie tijdens het bestelproces biedt het ook vol op kansen in de bereiding van de bestellingen. Meer rust achter de bar en in de keuken omdat de gasten meer geleidelijk bestellen dan wanneer medewerker om de bepaalde tijd een rondje maakt door de zaak. Daarnaast is het hierdoor ook mogelijk om in de keuken en achter de bar de 1,5 meter afstand beter te respecteren.


Service verhogend

Verhoog het niveau van uw service door de gast de mogelijkheid te bieden op ieder moment zelf een bestelling te laten plaatsen. Direct afrekenen? Jazeker! Dit biedt nieuwe mogelijkheden. Uit onze statistieken blijkt zelfs dat de gast meer uitgeeft wanneer deze direct betaalt tijdens het bestellen. Ook minder zorgen en omkijken voor uw medewerkers.


Extra omzet

Een digitale, live aanpasbare menukaart biedt de mogelijkheid tot extra omzet door middel van slimme cross- en upsellmogelijkheden. Een glas wijn wordt al snel een fles. Ook de extra nootjes bij een biertje zijn zo toegevoegd.


Volledig geïntegreerd

Om uw proces nog verder te optimaliseren zorgt Butlaroo ervoor dat bestellingen direct verwerkt worden in uw kassa- en boekhoudsysteem.


Lagere personeelskosten

Door het opnemen van de bestelling bij de bediening weg te nemen heeft u minder medewerkers nodig waardoor u zelfs met een personeelstekort dezelfde omzetten als voorheen kunt draaien, of zelfs hoger! Uw medewerkers kunnen zich volledig richten op gastvrijheid.

Benieuwd hoe Butlaroo u kan helpen?

Neem dan contact met ons op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×