Geisha Lounge

Midden in Breda, aan de havenmarkt, bevindt zich de Geisha Lounge waar sfeer en gezelligheid centraal staat. Gasten kunnen hier genieten van traditionele Japanse kookkunsten met een tikkeltje eigenwijsheid. Voor lunch & diner kunnen gasten genieten van het all-you-can-eat menu, al doet dit zeker niet af aan de kwaliteit. Alle gerechten worden met passie en beleid gemaakt en er worden uitsluitend verse ingrediënten gebruikt.

Sinds 2017 werkt Geisha Breda met Butlaroo. Om de rondes met eten te bestellen hoeven gasten geen formulier meer in te vullen, maar kunnen deze gemakkelijk doorgeven via hun eigen smartphone. Om verspilling tegen te gaan kunnen gasten kunnen per ronde maar vier gerechten p.p. bestellen. Deze bestelregels neemt Butlaroo feilloos over door uit de kassa het aantal personen te halen en een tijdslimiet tussen het aantal rondes te zetten. De drankjes kunnen natuurlijk eindeloos besteld worden.

Het personeel is ook erg enthousiast. Omdat de orders direct de kassa in worden geschoten, hoeven zij niet meer alle rondes over te tikken in de kassa. Hiermee winnen ze zeer veel tijd en worden er minder fouten gemaakt.

Het concept blijkt een waar succes. In 2018 besluit Geisha uit te breiden met een tweede pand, gevestigd aan het NS-plein in Tilburg. Na een grote verbouwing opent Geisha Tilburg begin 2019 haar deuren. Het gebruik van Ledverlichting, tropische planten en sierlijke muurtekeningen geven Geisha een unieke, stoere uitstraling met een tropische ambiance. En natuurlijk zijn er ook hier op de tafels weer Butlaroo stickers te vinden.

Geisha Lounge
Havenmarkt 21
4811WG Breda

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×